TUTTO FORUM
http://zampto.x10.mx
venite qui
Cosa Aspetti?
Connettiti oppure Registrati :


Un forum dove troverete tutto
 
IndicePORTALEGalleriaFAQLista UtentiRegistratiAccediRadio in Costruzione

 

Negocieri cu privire la continuarea traficului de mărfuri din Moldova în Rusia vor avea loc la Moscova

Vedere l'argomento precedente Vedere l'argomento seguente Andare in basso 
Autore Messaggio
froa96
moderatore
moderatore
avatar

Maschile
Etŕ : Numero di messaggi : 397 Localitŕ : Occupazione/Hobby : Umore :
Foglio Di Personaggio
Rispetto Dele Regole:
50/50  (50/50)
Soldi € : 1050

MessaggioTitolo: Negocieri cu privire la continuarea traficului de mărfuri din Moldova în Rusia vor avea loc la Moscova   Ven Mag 15, 2009 3:34 pm

CHIŞINĂU, 15 mai / Coresp. "Novosti - Moldova"/. Negocieri cu privire la continuarea traficului de mărfuri din Moldova în Rusia şi tranzitarea teritoriului acestei ţări de către încărcăturile moldoveneşti vor avea loc vineri, 15 mai, la Moscova, după ce autorităţile ruse au anunţat că intenţionează să pună embargo pe transportările auto de mărfuri din ţara noastră, transmite agenţia multimedia OMEGA (www.omg.md).
Reprezentanţii Federaţiei Ruse au anunţat, anterior, în cadrul forumului internaţional al transportatorilor de la Paris, că din 15 mai curent interzic transportările auto de mărfuri din Moldova din cauza falsificării de către exportatorii moldoveni a certificatelor oferite Moldovei de către Conferinţa Europeană a Miniştrilor de Transport (CEMT).
Surse din cadrul Agenţiei Transporturilor au declarat pentru OMEGA că autorităţile moldoveneşti "nu au fost înştiinţate oficial despre decizia autorităţilor ruse privind instituirea interdicţiei de intrare pe teritoriul Federaţiei Ruse a autovehiculelor de transportare a mărfurilor, în baza permiselor eliberate de Conferinţa Europeană a Miniştrilor de Transport".
La negocieri din partea Moldovei va participa un grup de experţi ai Agenţiei Transporturilor. Comentând această situaţie, Igor Dodon, prim- vicepremierul moldovean a menţionat că "pentru soluţionarea acestei probleme trebuie să se implice şi comisia moldo-rusă". De asemenea, oficialul şi-a exprimat convingerea că această chestiune va fi soluţionată pozitiv.
Amintim că organele de anchetă din Moldova cercetează 24 de cauze penale, în care sunt implicate 24 de companii de transport, suspectate de falsificarea actelor menţionate în perioada anilor 2008-2009. Din numărul total de cauze, 8 dosare penale au fost iniţiate în 2008, iar alte 16 - în 2009.
Laughing
Tornare in alto Andare in basso
Visualizza il profilo dell'utente
cezar_96
Gironalisti del forum
Gironalisti del forum
avatar

Maschile
Etŕ : 22 Numero di messaggi : 322 Localitŕ : reggio emilia Occupazione/Hobby : calcio Umore : perche te lo devo dire?
Foglio Di Personaggio
Rispetto Dele Regole:
20/50  (20/50)
Soldi € : 100

MessaggioTitolo: Re: Negocieri cu privire la continuarea traficului de mărfuri din Moldova în Rusia vor avea loc la Moscova   Ven Mag 15, 2009 4:20 pm

nn mi interessano ste cose me
Tornare in alto Andare in basso
Visualizza il profilo dell'utente

Negocieri cu privire la continuarea traficului de mărfuri din Moldova în Rusia vor avea loc la Moscova

Vedere l'argomento precedente Vedere l'argomento seguente Tornare in alto 
Pagina 1 di 1

Permessi di questa sezione del forum: Non puoi rispondere agli argomenti in questo forum
TUTTO FORUM :: Parliamo Di... :: News -